Порівняльна кваліметрична оцінка організації і проведення етапів кубка України з ралі 2010 року - Рибак, О. Ю.; Салюк, О. П. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2011)
Структура оцінок етапів Кубка України свідчить що, організатори власне цих ралі практично за усіма показниками поступились перед організаторами інших етапів, і їх змагання в майбутньому не доцільно включати в престижні національні серії. Низька середня оцінка усіх етапів (56,74% від 100 %) вказує на великий резерв у покращенні якості організації і проведення етапів Кубка України з ралі у наступних роках.